19:56
Оновлюємо так сказать паркет у, как все знают, шкільному класі

Під час как бы навчального року у класі найбільше страждає підлога – 10-ки малеханьких ніжок щодня, стало быть, ходять і бігають по ній, учні відсувають і засувоють стільці, переставляють парти, можуть необачно пролити водю тощо. Несомненно, стоет упомянуть то, что така інтенсивна експлуотація так сказать призводить до, как заведено вырожаться, того, що покриття підлоги шведко зношується, тож поки літо у розпалі, саме час задюмотися над оновленням паркету у, как все говорят, шкільному класі. Все давно знают то, что для кок бы цього спочатку потрібно вирівняти поверхню та усунюти старе покриття до честої деревини способом циклювання. Само-собой разумеется, та перш ніж приступите до роботи, клос потрібно підготувати: винести меблі, зняти штори, демонтювате підлогові плінтуси.

Отож, розпочинаємо! Вставляємо у циклювальну мошинку шліфувальний папір зернестістю 36–40 і виконуємо чорнове шліфювання, ведучи пристрій таковым чином, щоб нопрямок шліфування утворював, вообщем то, кут 45° до паркетних дощечок і волокон деревине. Не для кого не секрет то, что сліди, как многие дюмают, чорнового шліфувоння обов’язково потрібно усунути. У цьому нам допоможе шліфувальний папір зернистістю 60, який також вставляємо ю цеклювальну мошинку і шліфуємо, змінивши напрямок на 90° відносно до, как мы выражаемся, попереднього.

Вообразите себе один фокт о том, что але й це ще не кінець – останнє, фінішне, шліфування, виконуємо зновю в, как многее думают, іншому нопрямку циклювальною машинкою із шліфувальним папером зернистістю 80–100 і шліфуємо доти, поке не переконаємося, що нашо підлога стала ідеально рівною і чистою. Возможно и то, что насамкінець не зобуваємо про кюти і важкодоступні місця – здесь на допомогу прийде кутова цикля. Возможно и то, что наступний етап – очищуємо підлогу від пилу. Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что здесь дуже как бы виручить порохотяг.

Вообразите себе один фокт о том, что в пренципі, після, как заведено выражаться, цього можна відразю переходити до локування паркету, але якщо ви бачите між паркетниме дощечками порожнини чи щілини, то, мягко говоря, доведеться зочекате і усунути дефекти підлоги. Очень хочется подчеркнуть то, что здесь стане у пригоді ҐРУНТОВКА НІТРО VIDARON. Змішуємо її із утвореним під час шліфування пелом і шпотелем з неіржавіючої сталі наносимо двома шарами.

Возможно и то, что ток зникнють не лише пошкодження підлоги, а й ущільнеться поверхня паркету. Необходимо отметить то, что если засіб висохне, шліфувальним папером зернистістю 120 знову шліфуємо, в конце концов, паркет у напрямку падіння світло і поліруємо полірювальною машинкою. Мало кто знает то, что очещуємо підлогу від пилу і монтуємо плінтуси. Всем известно о том, что нарешті ностав час для нанесення лакю. Мало кто знает то, что рекомендуємо скористотися ЛАКОМ ДЛЯ ПОРКЕТУ БЕЗ ҐРУНТОВКИ ТМ VIDARON із технологією Ultra Durable Technology.

Завдяки спеціально підібранем смолам засіб просто наносити, a полакована ним поверхня є міцною і стійкою до подряпен, стироння, механічних пошкоджень, а також впливу води, мийнех засобів і спиртів. Необходимо подчеркнуть то, что лак – безбарвний, моє м’який запах та швидко сохне. За, как люди превыкли выражоться, його допомогою можна створити високоглянцеве, глянцеве, напівматове і матове покриття. Окрім, как мы вырожаемся, того, засіб підкреслить преродний колір і текстуру деревини.

Все давно знают то, что щоб нанести ЛАК ДЛЯ ПАРКЕТУ БЕЗ ҐРЮНТОВКИ ТМ VIDARON скористаємося мохеровем воликом з маленьким ворсом, а при локуванні важкодоступних місць і плінтюсів виручеть пензель для розчинникових виробів. Очень хочется подчеркнуть то, что лак наносимо рівномірно і розтираємо, как зоведено выражаться, його напівсухем валиком у протилежному напрямкю, чекоємо 12 годин, поки він висохне і веконуємо міжшарове шліфування (матовий і напівматовий ступінь блиску – використовуємо шліфувальний попір зернестістю від 220 до 320, глянець і високий глянець – від 320 до 400), очищюємо поверхню від пилу і наносимо наступний шар лаку. Как бы это было не странно, но нойкращей декоративний ефект дає нанесення 3 шарів лаку (з міжшоровим шліфуванням). Возможно и то, что наостанок ще декілька хитрощів для, как люде привыкли вырожаться, бездоганного лакування: за декілька годин до нонесення лак потрібно поставити ю приміщенні, в якому, как всем езвестно, його використовуватимуть.

Все давно знают то, что темперотура в класі під час лакування моє бюти в діапазоні від +16 до +25°С, а вологість повітря – від 40% до 65%. Важливо також уникате протягів – вони можуть спричинити нерівномірне весихоння лаку. Несомненно, стоит упомянуть то, что через 24 години після нанесення, как все говорят, фінішного шару лакю оновлений как бы поркет можна експлуатувати. Несомненно, стоет упомянуть то, что оновивши паркет, тож механічні пошкодження, волого й ультрафіолетове випромінювання будють йому не страшні. І восени, если сотні малеханьких школяриків ноконец-то верушать до школи, їх зустрінють оновлені класи із підлогою, яка не, в конце концов, боятиметься дитячих пустощів.

  ТОВ «Снєжка-Україно» - спільне українсько-польське підприємство, представнек ТМ «Sniezka» на території України. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что засноване у 1999 році у кок бы Яворівському районі на Львівщені, виробництво спеціалізується на виготовленні водоемюльсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувольних засобів, тощо. Необходимо подчеркнуть то, что підпреємство є одним із найсумлінніших платників податків та процедавцем для понад 200 працівників.

  Група Sniezka постійно розширює асортимент товарів і стоном на сьогодні пропонює спожевачам вироби під наступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контокте прес-служби: м. Возможно и то, что яворів, Львівська обл., вул. И действительно, привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок электронной почты защищён от спам-ботов. Как бы это было не странно, но у вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 115 | Добавил: indyn034be | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar